Despre noi


Daca vrei sa beneficiezi de tratamente dentare de inalta calitate te invitam sa faceti o programare la Clinica Esthetics, cabinet stomatologic non-stop sunand la 0737.838.427.
Daca ai un abces, te dor dintii si nu ai dormit de 3 zile si 3 nopti vino cat poti de repede la Clinica Esthetics, unde suntem de garda 24/7 pentru tine si pentru familia ta. Suntem singurii care iti stam alaturi si iti alungam durerea.
Suna sau programeaza-te online la cabinetul nostru pentru urgente stomatologice non stop si nu lasa ca durerea sa-ti fie un dusman redutabil. Vino si impreuna cu tine o vom invinge.
Dotarile de top pe care le detine cabinetul ne permit sa-ti oferim servicii stomatologice complete. Sa nu uitam de personalul angajat care are o tinuta profesionala si rabdare pentru a se ocupa de problemele fiecarui pacient
Vei vedea cum iti readucem zambetul pe buze cat ai bate din palme, iar ambianta moderna te va face sa uiti definitiv de durere. Suntem localizati in zona centrala a Iasului,

astfel se poate ajunge la cabinet in cel mai scurt timp.
Specialistii nostri va asigura rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastra, cu un minim de durere.
Serviciile oferite acopera majoritatea problemelor care pot sa apara: de la rezolvarea unei simple carii pana la tratamente de albire, de la clasicile coroane acrilice pana la lucrari din zirconiu cu ceramica, proteze totale sau partiale si implanturi. Includem aici si tratamentele de specialitate in chirurgie maxilo-faciala si ortodontie. Oricare ar fi problemele pe care le ai, impreuna vom gasi cea mai buna solutia de tratament.
De asemenea, suntem multumiti atunci cand copiii revin in cabinetul nostru fara frica urmatorului tratament. Teama copiilor de dentist se risipeste imediat in clinicile noastre, iar daca la prima consultatie cei mici pot fi speriati si refuza sa le permita medicilor sa-i trateze, aceste probleme devin inexistente la urmatoarele vizite la medicul stomatolog.
Te invitam sa te convingi singur de beneficiile de care vei dispune atunci cand vei deveni pacientul nostru. Si pentru ca preventia este extrem de importanta, am introdus un sistem de abonamente prin care sa fidelizam pacientii care vin periodic la control. Te asteptam la Clinica Esthetics!

Cabinet Esthetics Iasi
Suna
Adresa