Estetica Dentara


Programeaza-te acum

    Pentru a obtine un zambet sanatos, frumos, un aspect cat mai natural si atragator, sunt disponibile o serie de tratamente precum :

  • albirea dintilor
  • fatete din ceramica
  • coroane din zirconiu
  • remodelarea gingiilor
  • aplicare de bijuterii

protetica
Albirea dintilor
Exista mai multe variante de albire a dintilor, acasa sau in cabinet, alegerea metodei realizandu-se in functie de posibilitatile pacientului.
In cabinet se realizeaza intr-o singura sedinta, cu ajutorul unei lampi cu plasma, iar acasa, tratamentul dureaza 7-8 zile, perioada in care pacientul trebuie sa poarte pe durata noptii o gutiera cu un gel de albire in concentratie mica.
Este important de retinut ca in timpul tratamentului de albire si in urmatoarele 3 saptamani trebuie evitate lichidele colorate precum cafea, ceai, vin rosu. Se recomanda de asemenea, renuntarea la fumat si respectarea unei igiene rigurase pentru a pastra aspectul obtinut in urma albirii.


Fatetele dentare sunt indicate atunci cand in zona anterioara exista probleme de estetica, dintii prezentand coloratii, fisuri sau spatieri.
Fatetele sunt integral ceramice, in culoarea naturala a dintelui si se aplica pe suprafata dintelui prin cimentare, asemenea unei „unghii false”.
Rolul fatetelor dentare din ceramica este acela de a oferi pacientului o restaurare care sa se integreze perfect in fizionomia acestuia, sa raspunda cerintelor estetice, sa fie în armonie cu gingia si sa pastreze vitalitatea dintilor cat mai mult timp.
De asemenea, datorita suprafetelor netede si lucioase, fatetele dentare reduc aderarea placii bacteriene si, in consecinta, impiedica procesul de inflamatie a gingiilor.
Intreaba si ti se va raspunde
Coroane din zirconiu
Acest tip de coroane ofera rezultate estetice excelente, superioare restaurarii din ceramica, datorita tehnicii de realizare, dar si datorita faptului ca nu prezinta structura de sustinere metalica.
Indicatiile sunt aceleasi ca pentru coroanele de invelis ceramice, si anume leziuni carioase intinse, fracturi coronare.
Coroanele pe suport de zirconiu reprezinta o varianta de restaurare moderna, care reface estetica dintelui, oferind totodata o recuperare functionala eficienta.
Suna la cabinet si intreaba

Cabinet Esthetics Iasi
Suna
Adresa