Protetica dentara


Programeaza-te acum
Protetica este o disciplina importanta a stomatologie si se regaseste in mod normal in serviciile oferite de Clinica Esthetics. Presupune realizarea de proteze fixe (lucrari fixe) si proteze mobile (proteze partial acrilice mobile si proteze totale mobile), care inlocuiesc unul sau mai multi dinti in functie de necesitati.
Lucrarile protetice sunt identice cu dintii naturali, iar timpii de executie a acestora este scurta, motivul fiind eficienta cu care lucreaza si colaboreaza stomatologii si tehnicienii nostri.protetica2
Clinica Esthetics din Iasi realizeaza in colaborare cu laboratoare de tehnica dentara consacrate, proteze dentare si alte tipuri de lucrari conform standardelor europene, cu materiale de cea mai buna calitate.
Clinica Esthetics ofera solutii moderne de protezare, deosebit de estetice.
Medici din Clinica Esthetics sunt pregatiti si specializati in a obtine o dantura echilibrata din punct de vedere estetic, functional, masticator. Suntem o echipa care avem o colaborare stransa cu tehnicienii si suntem atenti la dorintele pacientilor.

In Cabinetul ESTHETICS se realizeaza:
Suna la cabinet si intreaba

  • fatete ceramice sau din compozit
  • lucrari pe implanturi dentare
  • lucrari protetice din portelan fara suport metalic
  • lucrari protetice din portelan, pe suport din oxid de zirconiu
  • lucrari protetice din portelan, cu suport metalic (crom cobalt sau aur platinat)
  • proteze acrilice
  • proteze elestice
  • proteze scheletizate


O refacere rapida, minim invaziva si cu efecte maxime fizionomice o reprezinta fatetarea dintilor. Fatetele acopera doar fata externa a dintelui se fixeaza cu cimenturi de ultima generatie . Fatetele pot fi din compozit sau ceramica. Se pot realiza in cabinetul stomatologic (fatetare directa) sau in laboratorul dentar (fatetare indirecta). Cu ajutorul fatetelor se reface si se imbunatateste forma dintilor.
Daca un dinte are o leziune carioasa care produce o distructie prea mare, el trebuie acoperit cu o coroana dentara. Coroana dentara protejeaza dintele de presiunea masticatorie. Coroanele dentare pot fi din acrilat, compozit, ceramica. In ultima perioada au intrat pe piata restaurarilor, cu succes coroanele ceramice pe suport de zirconiu. In acest moment reprezinta cea mai moderna tehnologie existenta. Faptul ca suportul este de zirconiu, asigura o rezistenta sporita si in acelasi timp si un aspect identic cu cel a dintilor naturali. La dintii de ceramica pe suport metalic nu se poate reda in totalitate aspectul dintilor naturali.
Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti duce la aparitia unor locuri libere pe arcada dentara si in final se produc tulburari fizionomice, fonetice si masticatorii, tulburari care vor produce la randul lor afectiuni digestive, fonetice, articulare, estetice.
In momentul in care nu mai exista dintii pe arcada trebuie sa te adresezi medicului stomatolog pentru ca impreuna cu el sa alegi cel mai bun tratament stomatologic pentru tine. Se pot realiza lucrari fixe (cimentate pe dintii limitrofi edentatiei) sau lucrari mobile (proteze mobile).
protetica1
Intreaba si ti se va raspunde

Important este ca tu sa intelegi si impreuna cu medicii nostrii specialisti sa alegi cel mai bun tratament pentru tine (idee principala expusa chiar in debutul articolului)

Cabinet Esthetics Iasi
Suna
Adresa